Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2023 az Everdell éve!

2023. 03. 01. 15:10:47

E, mint Everdell, F, mint Fagybérc, Gy, mint Gyöngypatak… és itt nem ér véget az ábécé! Mert ez, a 2023-as lesz az az év, amelyben végre teljessé válik az Everdell világa!

Bizony, a Nagymező táblája, amit felülről a Virágfesztivál, alulról a Fagybérc táblája egészít ki, most újabb részekkel bővül! A Newleaf vasútállomását már tavaly beharangoztuk, és idén meg is jelenik – együtt a tábla túloldalán lévő Pearlbrook-kal! Így az összes kiegészítőnek meglesz a magyar kiadása, és az Örökvölgy lehetőségei minden irányban megnyílnak!

És hogy mit tud a négy égtáj? A Virágfesztiválban az állatfajok új képeségekkel gyarapodhatnak, a Fagybércre küldött nyuszi-felfedezők különös társakat, az óriás állatokat hívják segítségül, Newleaf állomásán látogatók érkeznek az Örökvölgybe, és Pearlbrook víztükre alól igazgyöngyöket hoznak el nektek a béka-nagykövetek.

Ó, te még csak most kezdtél ismerkedni az Everdell világával? Vagy szeretnéd, ha a gyerekeid is megismerkednének vele? Akkor itt a hab a tortán: idén elhozzuk nektek magyar nyelven a My Lil’ Everdell-t is, aminek a kártyáin a jól ismert erdei világ csemetéit irányítva gyűjhetitek a bogyókat, kavicsokat és faágakat!

És az sem baj, ha eddig lemaradtál a Fagybércől, mert a két újonnan megjelenő kiegészítő mellett annak is érkezik az utánnyomása, ráadásul minden egyszerre, várhatóan ősz elején!

Felkészülni! Vigyáááázz! Kééész… örömünnep lesz az idei év – az Everdell éve!

 

Keresés