Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anarchista palacsinta

Cikkszám: ASM34698
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

A gyorsaság és felismerés őrült játéka!

Az Anarchista palacsinta pörgős, zsebre vágható, kaotikus kártyajáték. A kártyákon vicces képecskék láthatók, és a játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket – úgy, hogy az összes kártya egyszerre van játékban! A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Palacsintahalmok mindenütt, rajtuk lángolónk, koponya és gatyazászlóa feltét, vajkockák úsznak az asztalonMi ez a káosz? Hát a Robbanócicák és a Dobble alkotóinak kös jáka, az Anarchista palacsinta!

Ebben a finoman fejvesztet
tpalacsintásban minden jákos előtt szétteregetve hevernek a palacsinták, rajtuk vicces őlt figurák, a legtöbbön hat, némelyiken csak egy, és a jákos célja, hogy megszerezze azt, amire egy kupac ízletes palacsintához a legnagyobb szüksége van: Vajat! Minden jákoselőtt 7 palacsinta hever, ha az egyikről ezek köl egyezést talál egy másik jákos palacsintávalpont, mint a Dobble-ben, akkor a sajátját az öre teheti,így szabadulva megattól, és zavarva össze azt a jákostársát, akinek az egyik palacsintát ezáltal letakarta.Ez a két palacsinta összeragad, ésmostantólegyütt lehet őket odébbrakni. Az a jákos, aki elsőnt szabadul meg az összes előtte lépalacsintál, szerez egy darabka vajat. De egy vaj nem vaj, szóval kezdődik is a következőkaotikus kör, lezúzott retkekkel, cilinderes hernyókkal és cicafotelekkel a palacsintákon. Ebből az anarchiál aztán az keveredik ki győztesként, aki két darabka vajat is összeszedett a palacsintáihoz.

szen állsz egy kirobbanóDobble-élményre? Ha igen, rabolj ráegy jóíAnarchista palacsintára!

   

Játékidő 5-10 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Ajánlott életkor 8+
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés