Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bűvös kulcsok

Cikkszám: HBB10001
Elérhetőség: Előrendelhető

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Ki merészkedik beljebb a Kulcsok erdejében?

A Bűs kulcsok bájos családi társasják. A jákosok kockázatot vállalva prólnak minél értékesebb kulcsokat gyűjteni, hogy visszaadják a királynak legkedvesebb emlékeit.

Emlékeit az öreg király egyelvarázsolt ládikába zárta, amit bűs kulcsok sokasága nyit, ám nem minden kulcs csalogat előugyanannyi emléket a lál! A lát és a bűs kulcsokat egy elvarázsolt, sűerdőbe rejtette, nem messze pompás vál. Ti pedig ott álltok az erdőszén,kezetekben egy marék elvarázsolt kockávalamik sajnos hajlamosak elszundikálni, készen arra, hogy visszaszerezzétek az öreg király emlékeit.

A színpompás, elvarázsolt erdővalódi, tapinthatókulcsokkal, és fök tornyosulórral bomlik ki a ják dobozál, mellette a láda, amiben ott csög a sok rubint-emlék. A soron következőkos dob a három kockával, majd a dobott értékek köl választ egyet: ennyivel léssel merészkedik beljebb az erdőbe. Ezután dönthet, hogy a bűs kulccsal, ami mellett áll, megprólja-e kinyitni a lát. Ha nem, újra dobhat, és még beljebb lopakodhat, értékesebb kulcsok felé, amikkel több emléket lehet a lábólelőcsalni. Mindenképp bátor döntést hoz, hiszen a kulcs talán nem is valódi, és nem nyitja a lát. Egy új jákos vág neki az erdőnek, őpedig majd a következőrben prólkozhat újra. Ha viszont továbbmegy, akkor pedig megeshet, hogy a kockái elszunnyadnakmindegyiknek van ugyanis egy szundi oldalaőt elnyomja az álom az erdőzepén, és helyette a következőtor jákos folytathatja az utat ugyanonnan. Persze ha eléri a vár kapuját, megleli az aranykulcsot, és hát arrafeléa kulcsok is egyre többemléket hoznak.

rpedig aki először gyűjt össze elegendőemléket, az nyeri a jákot! Benned vajon megvan a bátorság, hogy nyakadba vedd a varázserdőt? Ha igen, akkor tegyél szert mihamarabb a legértékesebb Bűs kulcsokra!

Játékidő 20-30 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Ajánlott életkor 6+
Újdonság Nem
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés