Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csodaország csatái

Cikkszám: LDG10019
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Hódítsd meg Csodaországot!

A Csodaország csatái összetett, kockázatvállalós stratégiai társasjáték. A játékosok egyedi képességeiket használva csatlósokat toboroznak, és remélik, hogy azokat be is tudják vetni...

Csodaország bolondos helyvolt valaha. De azóta minden megváltozott. A tarka világbólcsatatérlett. Alice, a Vös Királynő, a Kalapos, Vigyori úr és a Gruffacsór egy végzetes teapartin toboroznak sereget egymás ellen, és vezénylik őket a könnytól a beszévirágok kertjén át a kuszmadt fákfelé.

A jáktér közepén zajlik a végzetes teaparti. A jákosok,amikor rájuk kerül a sor, elfoglalnak egy széket az asztal köl, megszerezve a székre osztott kártyán láthatójutalmakatnt egységeket, akiket csatába küldhetnek, csatlóskorongokat, amik a saját húzsákjukba kerülnek,Csodaország-lakókat (ahozzájuk tartozónleges képességgel és látványos figurával) meg más efféket.

A teaparti vén csatába vonulnak, ekkor kerül előa húzsák, abból pediga tarka korongok, remélhetőleg a megfelelőpillanatban, hogy a csata kimenetele kedvezőlegyen.A győztes csatárt nem csak pontok járnak,de így emelhetnek várat maguknak az egyes csataterekre, tudván, hogy a következőteaparti után újra megütköznek majd. És a legtöbb területért kébb több pont jár.Fontos persze erőteni a vezetőt,étkezni, képességeket szerezni, küldetésekkel és más alternatív módokon pontokatgyűjteniigen, ez egy összetettebbk.

Ha te is jártál Alice-szal Csodaországban és a tür másik oldalán, akkor itt minden helyszín, minden csatlós, minden lényismerős lesz! Lewis Caroll őlt világa a ják minden aprószletét áthatja, így az őlet szele még azokat is könnyedén megcsaphatja, akik nem ismerik az alapművet.

Ha szereted a feszültséget, az egymás kárára taktikást, Alice Csodaorszának vilát, és nem félsz a szerencsél, akkor szedj össze minden furmányt és fondorlatot, és nyerd megte Csodaország csatáit!

     

Játékidő 60-120 perc
Játékosok száma 2-5 fő
Ajánlott életkor 14+
Újdonság Nem
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés