Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dorfromantik – A társasjáték

Cikkszám: PEG10001
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Építsetek közösen idilli tájat!

A Dorfromantik – A társasjáték békés, kooperatív, családi társasjáték a népszerű videójáték alapján. A játékosok közösen építenek egy tájat, hogy segítsék a falusiakat, és újabb játékelemekhez juthassanak.

Mert minél több elemhez jutnak, annál nagyobbra nő a hatszögű lapkákból épülő táj. De csak akkor juthatunk extra lapkákhoz, ha a három, éppen aktív feladatlapkákból teljesítünk egyet – vagy akár többet egyszerre! Egy lapka ugyanis kiegészíthet egy erdőt és egy folyót, amelyek így a feladatlapkán jelzett méretűre növekednek.

Terebélyesedő erdők, messze futó vasútvonalak, terjeszkedő falvak töltik be a látképet – még csak gépen sem kell szállni fölötte, hogy térkép legyen e táj. Megnyugtató élmény a fejünket összedugva azon morfondírozni, az éppen felhúzott lapkát hova a legcélszerűbb lehelyezni: most érdemes vele befejezni egy feladatot, vagy a leghosszabb folyót kéne vele még jobban megnyújtani? Bárhogy is döntünk, közös jutalmunk a kialakuló tájkép…

A társasjátékos világ Oscar-díjának tartott német Év játéka díjat is azért ítélte oda a zsűri ennek a játéknak, mert véleményük szerint: „Megszabadít a hétköznapok feszültségétől. A jó hangulatú kooperatív játékban partiról partira új és izgalmas célokat találunk – de sosem veszíthetünk.”

Minden játékalkalom egy egyedi tájat alkot – de kalandos lelkű felfedezők kis papírdobozokat találnak a játék dobozában, hogy egy kampányjátékot indítva egyre több különleges tájlapkákat – és velük kihívásokat, feladatokat kapjanak! De hogy ezeket kinyithassák, több játékalkalom során kell a pontokat gyűjtögetniük!

Készen álltok hát, hogy megalkossátok álmaitok táját? Üljetek hát asztalhoz, és alkossátok meg az egyedi idillikus tájat – együtt!

   

   

Játékidő 30-60 perc
Játékosok száma 1-6 fő
Ajánlott életkor 8+
Újdonság Nem
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés