Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dűlőre jutunk

Cikkszám: GÉM34334
Elérhetőség: Előrendelhető

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Ki lesz az év borásza?

A Dűlőre jutunk magyar fejlesztésű, könnyen tanulható családi társajáték. A játékosok szüretelnek, préselnek, bort készítenek – hogy eladhassák azokat.

Hajnóczy Soma, a Fröccs cífrissípartiják szerzőjeakinem melleslegtszeres bűszvilágbajnok isezúttal egy igazi családi ínyencséget varázsolt előa kalapból:are jutunk könnyed, taktikus ják, melyben tapasztalt borászok bőbe bújva járjuk majd a dűket, hogy az onnan szüretelt szől bort, a borból pedig minél győzelmi pontot nyerjünk.

A dűk, amik a ják központi elemét alkotólapkák, nem csak azért fontosak, mert ezekre helyezzük és innen szerezzükaszőjelzőket, hanem a jákban végrehajthatóakciókat is ezekkel a lapkákkal aktiváljuk. A szől ugyanis nem lesz csak úgy, zokszólkül győzelmi pont, és ezt minden igazi borász tudja. A dűl a szőegyenesen a présházba kerül, onnan pedig a pinbe, de ekkor már hordóban. Itt aztán érlelődik egy darabig, aztán lehet palackozni: az impozáns szőrtöket előbb apróhordók, majdcsinos kis borosüvegek váltják fel. Ezekkel már lehet is teljesíteni a rendeléseket, kinek két vös és egy rozé, kinek egy fehér, egy vös, az a fő, hogy győzelmi pont lesz belőle!

Mindeközben a jákosok künbönuszokat aktiválhatnak, amelyek segítsével méghatékonyabban borászkodhatnak, egy-egy jólfelétettkombinációval közve le társaikat. Ezen kíl haladódban a jákosok künleges képességeket is kapnak, a kitüntetések jákmód pedig plusz mélységet ad a borászversenynek.

Ha szereted a könnyed, mégis tartalmas jákokat, a hűs szőszemeket és a napfényes dűket idéidillt, kóstolj bele egy óra, milyen érzés szősgazdának lenni!Vajon te leszel a borászok ásza?

Játékidő 40-50 perc
Játékosok száma 1-4 fő
Ajánlott életkor 8+
Újdonság Nem
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés