Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kozmopolip

Cikkszám: LDG10023
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás NETTÓ 100.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

Idézd meg a Tintabirodalom urát!

A Kozmopolip künleges kivitelű, könnyen tanulhatócsaládi társasják.A jákosok misztikusnyersanyagokat szereznek, hogy kártyákat aktiválhassanak, amelyek segítsével újabb nyersanyagokhoz juthatnak, és így tovább... míg egyikük meg nem idézi Kozmopolipot!

ANagy TusCthulhuMagasztos, Kozmikus Lábasfejű, a TintadimenzióUra, a mindenség Tus-, Festék- és Irónszmötyi Parancsolója híveinek élete sem csak ják* és mese, sőt! Csupa taktikás, gyűjtögetés, meg persze áldozatde ez már csak természetes. Az ilyen hívek általában naphosszat suttogóhangokat hallanak, elfeledett, tiltott kódexeket bújnak, ősi ereklyék után kutatnak eldugott antikvitásokban, és a csillagokat vizsgálják (ez utóbbit főleg inkább éjjel). Mindeközben a tintapolip egy távoli dimenzióban,a söt, hideg űrben rója az útját (igazál a jákosok mozgatják a jáktér közepén), hogy onnan szórja a titkokat híveire (künböerőforrások, suttogás, arany, tinta és csillagjelzők formában). Akik megprólják felvenni vele a kapcsolatot, és hasikerrel járnak, a Nagy Démonpolip, a Kozmopolipudvariasan jelentkezik, hogy igen, ideát van: átdugja egy csápját a mi dimenziónkba. Ha egy hínek sikerül elérnie, hogy a Nagy NyolctagúMisztérium mind a nyolc csápját átlógassa ide, akkor sikerül kaput nyitnia szára a mi világunkba, ezzel minden bizonnyal elpusztítva a világot, melyben énk…a jákot mindenesetre megnyeri.

A jákos a köben erőforrásokat és kártyákat szerez, hogy az erőforrásokkal ezeket a kártyákat kijátszhassa és általuk még több erőforrást, de még inkább csápokat szerezhessen, hiszen ez utóbbiból igyekszik nyolcat összegyűjteni. A kártyák kött lesznek fóliánsok, amik más kártyák megszerzét könnyítik meg, ereklyék, amik által az erőforrásszerzés lesz hatékonyabb; csillagképek, amikhez a csillagok megfigyelére (künböerőforrások szisztematikus begyűjtére) is szükség lesz, de cserébe csápokathoznak, és hallucinációk, amikért igazán meg kell szenvedni, cserébe számtalan künbödon segítenek bennünket a győzelemhez.

Ezekből megannyi künbödon éthetik fel maguk előtt a jákosok azt a tablót, ami a győzelmet biztosítja majd számukra.És mindeközbenelmerülhetnek a ják szemet gyönyörködtető, humoros és részletgazdag vilában, ami a kártyákon láthatóillusztrációkból és apróvizuális poénokból él fel szinte abban a percben, hogy a kártyákat először a kezükbe veszik.

A Kozmopolip c
sak rád vár, hogy hűszolgájant megidézd ebbe a világba!Hogy mit ír cserébe? Azt már tőle tudod meg!


*Na jó, de, ják. Ják az van.

       

Játékidő 60-90 perc
Játékosok száma 1-4 fő
Ajánlott életkor 14+
Újdonság Igen
Játék nyelve magyar
Játékszabály nyelve magyar

Keresés