Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Fő tevékenységünk a társasjáték kereskedelem. A hazai, modern társasjátékok piacán vezető pozícióval rendelkezünk, több mint 20%-os piaci részesedéssel. A forgalmunk az utóbbi 5 évben megháromszorozódott. Jelentős nyugat-európai és amerikai kiadókat kizárólagosan képviselünk Magyarországon, 20 nemzetközi márka kizárólagos forgalmazója vagyunk. A Delta Vision által kiadott játékok szubdisztribútora vagyunkAbacus Spiele és Rio Grande – családi és stratégiai társasjátékok

  Asmodée – szellemes családi társasjátékok
  Blue Orange – családi, logikai és készségfejlesztő gyerekjátékok
  Captain Macaque
  CGE
  Coctail Games
  Drei Magier Spiele– különleges készségfejlesztő gyerekjátékok, logikai és családi játékok
  dv Giochi
  Eureka – minőségi ördöglakatok
  Fun Forge
  Gigamic – egyedülálló logikai játékok fából
  Huch&Friends – gyerek-, logikai, családi és felnőttjátékok
  Hurrican
  Indie Board & Cards
  Rebel
  Sit Down!
  The Creativity Hub – világhírű Sztorikocka
  ThinkFun készségfejlesztő játékok – világelső a logikai fejlesztő játékokban

 

Értékteremtéssel foglalkozunk. Társadalmi célunk az embereket összehozni, a társasjáték kultúra terjesztésével elérni, hogy minél több család és baráti társaság minél több időt értékes együttléttel töltsön. Üzleti célunk, hogy minél több értékálló stratégiai, családi-, parti-, logikai- és gyerektársasjáték kerüljön magyar nyelven is a boltokba. Ezt egyrészt a legjobb külföldi játékok magyarításával és terjesztésével érjük el, másrészt az így megszerzett pozíció segítségével magyar feltalálók, szerzők és művészek bevonásával magyar fejlesztésű társasjátékokat értékesítünk

Hivatásunk a játék. Kiemelt figyelmet szentelünk a készségfejlesztő játékoknak, és pedagógusokkal együttműködve igyekszünk a játékokat az oktatás és a nevelés részévé tenni. A kezdetek óta az egyik fő támogatója vagyunk a Társasjátékok Ünnepe rendezvénynek.

A Gémklub 1986 óta társasjáték klub és 2001 óta társasjáték-kiadó. Kezdetben néhány alternatív gondolkodású fiatal az együttléteit társasjátékozással tette tartalmassá. A ma ismert Ráday utca 30. alatti Ráday Gémklub korábban más helyszíneken működött Dunaújvárosban, majd pedig Budapesten.

A Gémklub, mint társasjáték-kiadó a klubból nőtt ki. A csapat legelhivatottabb tagjai 2001-ben hozták létre a Gémklub Első Magyar Játékkiadó Kft.-t, a nonprofit tevékenységhez azonban valódi üzleti tevékenység csak 2006-tól kapcsolódott, Magyarország első társasjáték webáruházának és szakmai weboldalának elindításával.

Magyarországon a Gémklub gondozásában jelentek meg először olyan társasjátékok, amelyek dobozán a szerző neve is szerepelt. A kiadó alapításakor még csak néhány saját fejlesztésű játék és néhány magyar fordítással ellátott külföldi játék szerepelt a választékban.

A Gémklub társasjáték-kiadó több mint 18 éves fennállása során 13 magyar játékszerzőtől 18 saját fejlesztésű társasjátékot, közel 150 külföldi játékot adott ki magyarul, és több ezer játékot hozott forgalomba magyar fordítással.

Rendkívül népszerű társasjáték márkák szerepelnek magyar nyelven a kínálatunkban, pl. DixitDobbleFedőnevekBangPandemicConceptAzul, Colt Express, 7 csodaThe Mind- Érezz rá!SztorikockaKingdominoMysteriumTicket to Ride Európa.

Saját fejlesztésű játékaink közül jónéhány ismert és közkedvelt cím, pl. Igen?LélekpillangóŰrcsempészekOkos kertészSárkánytojásCsodapalota, Piszkos Fred,.

A kiadás szempontjából érdekes játékokat kipróbáljuk, teszteljük elhivatott, szakértő társasjátékos csapatunkkal. A magyarított játékokat meg is tanítjuk közel 300 játékbolt eladóinak. Játékmestereink társasjátékos rendezvényeken évente sok ezer embernek mutatják be játékainkat, ahol a társasjátékozás iránt érdeklődők ki is próbálhatják azokat.

A Gémklub által kiadott játékok közül több is elnyerte a nemzetközi Spiel des Jahres, – az Év játéka díjat: 2010: Dixit, 2013: Hanabi, 2015: Colt Express, 2016: Fedőnevek. 2017: Kingdomino, 2018-ban az Azul, 2019-ben a Csak egy, 2020-ban pedig a Képérzék lett az Év játéka.

A társasjátékozás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is. A Gémklub választékának főbb pillérei a stratégiai társasjátékok, a belépő- és családi társasjátékok, a parti társasjátékok, továbbá a logikai játékok, de gyerektársasjátékokból is igényes kínálattal rendelkezünk.

A Gémklub a modern, ötletes társasjátékok kiadója. Szegmensében vezető a hazai piacon. Az általa kiadott játékok megvásárolhatók a www.gemklub.hu társasjáték webáruházban, három budapesti társasjáték szaküzletében, továbbá többszáz játékforgalmazó partnernél.

A kiadó indulása óta több mint 800 000 társasjátékot juttattunk el magyar otthonokba.

A Gémklub a gémerek és az alkalmi társasjátékosok – családok, baráti társaságok - számára a szabadidő tartalmas, közös „társas” élményben gazdag eltöltését kínálja.

Gémklub. A játék élmény.

Keresés