Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Cortex Disney

2023. 09. 13. 10:58:36

Melyik mesehőshöz érkezik meg a labirintusban Simba? Melyik „lasszóban” rohangál a legtöbb dalmata kölyök? Melyik árnyalak tükrözi tökéletesen Stitch alakját? Csingilingből, Timonból vagy a kincsesládából van a legtöbb a kártyán? Vajon Bambi a kakukktojás a kártyán? Ha úgy érzed, tudod, mi a helyes válasz, csak csapj le a kártyára, és mondd el a többieknek a megoldást – és ha ez sikerül 2 ugyanolyan fajta kártyánál, már kapsz is egy szeletet a kirakóból, így közelebb kerülsz a győzelemhez!

Akinek nem ismerős: ez a Cortex Challenge – IQ-party partijáték… azaz annak legújabb verziója, a Cortex Challenge Disney Edition! Nyolcféle logikai feladványban kell legyorsuljátok a többieket – a fentiek mellett a memória, a párkeresés és a tapintás szerepel még a menüben. Bizony, dombornyomott, felületkezelt kártyákat kell vakon kitapogatni, és megpróbálni kitalálni, a 10 kártya közül melyik van a kezünkben!

Cortex Challenge Disney Edition a kicsit könnyebb, gyerekeknek szánt verziója a partijátéknak, de melyik család ne játszana szívesen a Disney-filmek kedves figuráit felvonultató kártyákkal? Élesítsétek az elméteket, a kezetek álljon készen a villámgyors lecsapásra – érkezik magyarul a Cortex Challenge Disney Edition!

Keresés