Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Forage

2023. 10. 13. 12:53:00

Itt az ősz, hűvös szelek járnak, színesednek a lombok – de másért is érdemes a természetben sétálni! Az erdőben szeder, gesztenye, gomba van – csak ügyesen össze kell gyűjteni, hogy minél több őszi csemegét majszolhassunk. Készen állsz a kihívásra, meg mered mutatni, hogyan jutsz egyről a háromra?

Forage egy egyszemélyes kihívás, amelyben a játékosnak 9 kártyából kell minél több őszi termést összegyűjteni, azokat egymásra helyezve. A megegyező színű területek teremni fognak, méghozzá kockákat. Ha ügyesen halmozod egyre(-másra) a kártyákat, a kockák értéke nőni fog: egyről háromra, majd hatra, tízre, tizenötre. Csak azok a fránya egerek ne dézsmálnák meg a termést…

Forage paklijában 18 kártya van, ebből használ a játékos mindig kilencet. De ez nem csak a játék újrajátszhatóságát biztosítja: a kártyák hátulján receptek vannak, a tapasztaltabbak ezek segítségével még több pontot gyűjthetnek. És persze ha több pakli kerül az asztal, többen is összemérhetik a tudásukat: versenyezhetnek egymással, ki forgatja ügyesebben a lapokat!

Ha már megdézsmáltad a Ligetet, jaffantasztikus eredményeket értél el benne, és rendszeresen te vagy a szüret narancsnoka, akkor az a jó hírünk, hogy a most bemutatott Forage, a Liget új kiadása a – Gémklubnak hála – jövő tavasszal megjelenik magyarul!

Keresés