Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Link City

Vajon a polgármester mire gondolt: a mozit az uszoda és a tetoválószalon közé szánta? A fagylaltost biztosan az iskola mellé… Vagy inkább a park mellé, hogy a hétvégén ott sétáló családoknak jusson az édességből?!

Asszociációs városépítés?! Na ne… Pedig a Link City erről szól! Képzeljétek el, hogy a polgármester csak titokban választ ki egy-egy új intézményt a kijelölt építési területekre, és nektek kell kitalálni, vajon melyiket hova szánta. Ha sikerül, a város bővül és értékesebbé válik, ha nem, akkor az új területlapkák más helyre kerülnek, és a város határai amőbaszerűen nyúlni kezdenek…

A Link City egy könnyed kooperatív asszociációs társasjáték, amelyben a játékosoknak ki kell találniuk, az éppen soros aktív játékos (pardon: polgármester) melyik építkezési területre szánja az újonnan lehelyezésre kerülő lapkákat. Ha ráéreznek, pontosan hova szánta őket, az új lapkák új kapcsolódásokkal, azaz pontokkal gazdagítják a várost. Ha nem, a lapkákat csak sarkaikkal érintkezve tehetik le máshová – így egyre nehezebbé válik mind a pontszerzés, mind a jó kapcsolódások, asszociációk lehetősége.

A könnyed partijáték magyar kiadása őszre várható, és onnantól bármikor nekiállhattok egy mókás és érdekes városépítésnek, amely egy-egy alkalommal maximum fél órát fog igénybe venni!

Keresés