Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Stickers

Annyi mindent szeretnek a gyerekek gyűjtögetni – mi is gyűjtöttünk szalvétát, poháralátétet, és még ki tudja, mi mindent… még talán matricát is. Mennyire menő lenne egy játék, amelyben a gyerekek kiélhetik a gyűjtői szenvedélyüket – és hozzá még egy kicsit furmányosan is kell gyűjtögessenek?

A Stickers egy különleges gyerektársasjáték. A kis játékosok állatkártyákat gyűjtenek, és közben mozgathatják az állatcsaládok képviselőit, hogy minél értékesebb legyen a gyűjteményük a parti végén! Amikor kártyát játszanak ki, akár többet is letehetnek maguk elé – ha azok egy családból valóak! Ráadásul a kijátszott kártyák számától függően még egy bónusz hatást is végrehajthatnak!

És ez még mindig nem minden, mert hát hol beszéltem eddig a matricákról? Lehet olyan matricákat szerezni, ami a kártyákat a következő játékalkalmakra egy különleges hatással ruházzák fel, vagy egyszerűen csak több pontot fognak érni. És olyan matricákat is lehet szerezni, amelyek a játékszabályba kerülnek…

Jól értitek: a Stickers bizony egy legacy játék a gyerekek számára, amelyben a kártyák és a szabály is folyamatosan változik, fejlődik! A kicsiknek nem lesz más dolguk, mint kedvenc állatfajtáikat gyűjtögetni, és gondoskodni arról, hogy azok értékesebbek legyenek, mint a többi játékos állatkái.

Hát igen, ezek könnyed és mókás feladatok… amit lehet, hogy nem csak a gyerekek élveznének. Hogy szívesen kipróbálnák mások is? Arra sajnos még egy kicsit várni kell – de ősszel elhozzuk a Stickers magyar kiadását!

Keresés