Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Thunder Road Vendetta

száguldó kocsik kerekei felverik a homokot, ami aztán őrülten kavarog a sziklafalak között… Adj gázt, mielőtt beelőz a másik csapat kocsija! Igaz, bármilyen gyors az a kis kocsi, a te masszív verdád lazán szétkeni a kanyon falán… Na, csak jöjjön közelebb!

Thunder Road Vendetta egy könnyed taktikai társasjáték, amelyben azon versenyeztek, melyik játékosnak ér be egy az autói közül elsőnek a célvonalon – még mielőtt a vetélytársak félrelöknék, ledarálnák… vagy szétlőnék! Mintha csak egy Mad Max film vásznáról ugrana az asztalotokra!

A játékban a frissen dobott kockáitokat kell beosszátok, mire használjátok: továbbléptek egy kocsival, vagy esetleg megpróbáljátok megjavítani egy már kissé ütődött járműveteket – esetleg légi támogatást kértek!

Elfogott már titeket a láz? Alig várjátok, hogy kerülgethessétek egymást és az akadályokat, átgázoljatok marasztaló sártócsákon és csúszós olajfoltokon, csak hogy előrébb jussatok – ezzel élő céltáblává téve magatokat a mögöttetek haladóknak? Akkor ünnepi bejelentésünk van: a karácsonyfa alatt már biztosan örülhettek a magyar kiadásának!

Sőt, az élményt még jobban felturbózhatjátok, ugyanis a magyar kiadás mellé azonnal egy kiegészítő is érkezik, a Choppe Shoppe, amelyben olyan csapatkapitányokat kaptok, akik különleges képességeivel még tovább élezhetitek a versenyt, és extra tuningokkal tudjátok felspécizni a sivatagi verdáitokat!

És hogy miért várós a játék? Mert tavalyi megjelenése óta máris az első 100 tematikus játék közé kúszott fel a BoardGameGeek-en, és a The Dice Tower egész csapata a tavalyi év legjobb 10 játéka közé válogatta!

Keresés