Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Unlock! Kids

Szeretitek a szabadulószobákat, az időkeretek közé szorított nyomozásokat – de sajnáljátok, hogy a gyerekeitek nem vehetnek benne részt veletek? Akkor az Unlock! Kids-nek örülni fogtok!

A menő szabadulószobás kalandok, az Unlock! nemsokára újabb kiadással bővül, és ezúttal a legkisebbek számára készül! Szokás szerint 3 külön világ várja őket a dobozban – sőt, ezúttal mindegyikben 2-2 kaland lesz, azaz összesen 6!

Az Unlock! Kids-et már 6 éves kortól tudják játszani a gyerekeitek, és kutakodhatnak egy szellemek járta skót kastélyban, nyomozhatnak a farmon vagy felülhetnek az őslényvasútra a vidámparkban – minden alkalommal egy húszperces kalandot élhetnek át!

A megszokottakkal ellentétben az Unlock! Kids-hez nincs szükségük okostelefonra vagy tabletre, ugyanis a „kódokat” (azaz kulcsokat) két részből kell összerakják ill. párosítsák, hiszen nem minden kombináció nyitja meg a továbbhaladás útját. A kulcsok egyik felét nem kártyák, hanem tokenek alkotják majd – persze ha megtalálják őket!

Ha szeretnétek a gyerekeiteket bevezetni a társasjátékok és a szabadulószobák élményeibe, az Unlock! Kids tökéletes megoldás erre! És hogy mennyire jól működnek, mi sem mutatja jobban, mint hogy a nemzetközi társasjátékrajongók honlapján (http://boardgamegeek.com) a gyerekkategóriában a második helyre kúszott fel!

Nincs tehát már lakat a kicsiknek a társasjátékok világába vezető ajtón – hamarosan meg is nyithatjátok nekik a rejtélyeket rejtő dobozt, novemberben érkezik az Unlock! Kids!

Keresés