Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viszonteladóknak

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Örömmel működünk együtt Önnel egy igényeire szabott, modern társasjáték választék kialakításában és értékesítésében! Célunk, hogy partnereink saját, egyéni elvárásoknak megfelelően kialakított terméklistával dolgozhassanak, és könnyen intézhessék nálunk rendeléseiket.

Kérjük, regisztráljon nagykereskedelmi oldalunkon, a regisztrációját követően kereskedelmi üzletkötőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mit nyújt a rendszerünk:

– A fizetési feltételektől és a forgalomtól függően minden termék olyan áron jelenik meg, mely ügyfelünk személyes profiljának felel meg.

– Sokrétű választékunkban interaktívan lehet böngészni többféle szempont szerint is szűrve termékeinket.

– A választott termékeket rögtön meg is lehet rendelni, a webáruház „kosár” funkcióját használva.

Hogyan működik online nagykereskedelmi áruházunk:

– Az oldalon látható termékek közül különböző szempontok szerint ki lehet szűrni a legérdekesebbeket: lehet egy adott Kiadó és/vagy Kategória termékeit keresi, vagy egy konkrét termék nevére is.

– Akár a teljes, akár a bármilyen módon szűkített listát lehet név, ár vagy kedvezmény alapján sorba rendezni, az oszlop fejlécére kattintva.

– A keresés módjától függetlenül, bármely terméknél be lehet jelölni kattintással, ha a kedvencek közé akarjuk tenni, és az így kiválasztott termékeket egyénileg összeállított listáját bármikor meg lehet nézni.

– A rendelés leadása, a vásárlás is igen könnyedén elintézhető. Csak be kell tenni a kiszemelt termékeket a kosárban, a rendelés leadásakor választhatunk, hogy személyesen szeretnénk-e átvenni a terméket, vagy házhoz szállítást kérünk.

Keresés