Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Keystone: North America

Milyen sokszínű az állatvilág, milyen bonyolult kapcsolatok vannak az állatok között… Kipróbálnátok, milyen lehet egy biológus feladata, aki élőlények gondos betelepítésével egy sokrétű ökoszisztémát hoz létre? Akkor a Keystone: North America a ti játékotok lesz!

Keystone

A Keystone: North America ugyanis 2022-ben magyarul is megjelenik a Gémklub gondozásában! A Holtak tele szerzőjének, Isaac Vega társasjátékában a célotok a saját tablótokra egy minél sokszínűbb ökoszisztémát létrehozni, amiben szem előtt kell tartani az állatok egymáshoz viszonyított elhelyezkedését, az élőhelyek kapcsolatát, de még a táplálékláncot is. Egy állat betelepítése teljesen megváltoztatja egy ökoszisztéma működését, ez a tablótokkal sem lesz másképp a játékban, szóval legyetek különösen figyelmesek, hiszen egy apró mókus is elég ahhoz, hogy valami teljesen mást hozzon létre.  

És ha nem egymást akarjátok felülmúlni a feladatban, akár együttműködve tehetitek gazdaggá az észak-amerikai kontinens állatvilágát. Ezekhez a játékmódokhoz egy kampányfüzet is kapcsolódik, amelyben egy pályakezdő biológus kalandjait élhetitek át, aki egy csodalatos utazáson vesz részt Észak-Amerikában, ahol megtanulja az előlények természetre gyakorolt hatását, és a környezetvédelem fontosságát. Minden egyes kaland során a játékos tanul valamilyen érdekes infót Észak-Amerika növény és állatvilágáról. 
(Például azt, hogy a mamutfenyők életének szerves részét képezik az erdőtüzek.)

Irány tehát az amerikai kontinens, telepítsétek be az ökoszisztémátokat kulcsfajokkal!

Keystone
 

Keresés